error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is NVA Notaris een goede partner.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina vind je alles van NVA Notaris uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

NVA Notaris is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65701720.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? NVA Notaris of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

NVA Notaris
Branche
Notaris
KVK
65701720
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
31-03-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen