Is NVA Amsterdam de passende notaris voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over NVA Amsterdam uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over NVA Amsterdam

NVA Amsterdam is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 65449029.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? NVA Amsterdam of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.