Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is NVA Amsterdam een juiste partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van NVA Amsterdam uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? NVA Amsterdam of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over NVA Amsterdam

NVA Amsterdam is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65449029.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.