error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is N.V. Notariskantoor Van Ligten & Van Ligten het juiste notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alles van N.V. Notariskantoor Van Ligten & Van Ligten uit Hilversum. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? N.V. Notariskantoor Van Ligten & Van Ligten of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

N.V. Notariskantoor Van Ligten & Van Ligten is een notaris kantoor gevestigd in Hilversum. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32129983.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

N.V. Notariskantoor Van Ligten & Van Ligten
Branche
Notaris
KVK
32129983
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-01-2008
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen