Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is N.V. Notariskantoor Van Ligten & Van Ligten een juiste keuze.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over N.V. Notariskantoor Van Ligten & Van Ligten uit Hilversum.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

N.V. Notariskantoor Van Ligten & Van Ligten is een notaris kantoor gevestigd in Hilversum. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32129983.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? N.V. Notariskantoor Van Ligten & Van Ligten of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.