error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is nu.testament een juiste keuze.

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over nu.testament uit Haarlem.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? nu.testament of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over nu.testament

nu.testament is een notaris uit Haarlem. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 52362442.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

nu.testament
  • Oudeweg 115, 2031CC Haarlem
  • 023-5534055
Branche
Notaris
KVK
52362442
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-03-2011
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen