Is nu.testament de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over nu.testament uit Haarlem.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? nu.testament of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

nu.testament is een notaris gevestigd in Haarlem. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52362442.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.