error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Nustaai B.V. het passende notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Nustaai B.V. uit Nunspeet.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Nustaai B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Nustaai B.V.

Nustaai B.V. is een notaris gevestigd in Nunspeet. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64049493.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Nustaai B.V.
  • Stationslaan 79, 8071CL, Nunspeet
Branche
Notaris
KVK
64049493
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-08-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen