error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Nustaai B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier vind je alles van Nustaai B.V. uit Nunspeet. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Nustaai B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Nustaai B.V.

Nustaai B.V. is een notaris kantoor uit Nunspeet. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64049493.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Nustaai B.V.
  • Stationslaan 79, 8071CL Nunspeet
Branche
Notaris
KVK
64049493
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-08-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen