error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Novum Investor Holding B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je alles van Novum Investor Holding B.V. uit Ouderkerk aan de Amstel. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Novum Investor Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Novum Investor Holding B.V. is een notaris uit Ouderkerk aan de Amstel. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 33261709.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Novum Investor Holding B.V.
  • Koningin Julianalaan 40, 1191CE Ouderkerk aan de Amstel
  • 020-3053535
Branche
Notaris
KVK
33261709
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-08-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen