error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Novum Investor Holding B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat een overzicht van Novum Investor Holding B.V. uit Ouderkerk aan de Amstel. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Novum Investor Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Novum Investor Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Ouderkerk aan de Amstel. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 33261709.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Novum Investor Holding B.V.
  • Koningin Julianalaan 40, 1191CE, Ouderkerk aan de Amstel
  • 020-3053535
Branche
Notaris
KVK
33261709
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-08-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen