Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Novitarius/Van Esch Wisse een goede keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Novitarius/Van Esch Wisse uit Hoofddorp.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Novitarius/Van Esch Wisse of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Novitarius/Van Esch Wisse is een notaris kantoor uit Hoofddorp. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34378552.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte