Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Novering B.V. een juiste keuze.

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Novering B.V. uit Wateringen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Novering B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Wateringen. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27242271.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Novering B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.