Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Novelin B.V. een juiste keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Novelin B.V. uit Hoofddorp. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Novelin B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Novelin B.V. is een notaris kantoor uit Hoofddorp. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68953488.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.