error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Novelin B.V. een juiste partner. Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je alles van Novelin B.V. uit Hoofddorp. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Novelin B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over Novelin B.V.

Novelin B.V. is een notaris gevestigd in Hoofddorp. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68953488.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Novelin B.V.
Branche
Notaris
KVK
68953488
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-06-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen