error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Nove Sere B.V. de passende notaris voor jou? Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Nove Sere B.V. uit Berkel-Enschot. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Nove Sere B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Nove Sere B.V. is een notaris kantoor uit Berkel-Enschot. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 16087401.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Nove Sere B.V.
  • Vlierlaan 25, 5251EC, Berkel-Enschot
  • 073-5133666
Branche
Notaris
KVK
16087401
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen