error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Novag Praktijk B.V. een goede partner.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Novag Praktijk B.V. uit Nijmegen.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Novag Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Novag Praktijk B.V.

Novag Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Nijmegen. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09103005.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Novag Praktijk B.V.
  • Kerkstraat 14, 6543KK Nijmegen
  • 024-3781018
Branche
Notaris
KVK
09103005
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-12-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen