error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Novag Praktijk B.V. een goede partner. Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Novag Praktijk B.V. uit Nijmegen.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Novag Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Nijmegen. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09103005.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Novag Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Novag Praktijk B.V.
  • Kerkstraat 14, 6543KK, Nijmegen
  • 024-3781018
Branche
Notaris
KVK
09103005
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-12-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen