error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Nouwen Notarissen het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Nouwen Notarissen uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Nouwen Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Nouwen Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24478359.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Nouwen Notarissen
Branche
Notaris
KVK
24478359
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1984
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen