error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Nouwen Notarissen een juiste partner. Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Nouwen Notarissen uit Rotterdam.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Nouwen Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over Nouwen Notarissen

Nouwen Notarissen is een notaris uit Rotterdam. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24478359.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Nouwen Notarissen
Branche
Notaris
KVK
24478359
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1984
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen