error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Not.prakt. mr. A.L.J. Westerhuis Gouda B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Not.prakt. mr. A.L.J. Westerhuis Gouda B.V. uit Gouda.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Not.prakt. mr. A.L.J. Westerhuis Gouda B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Not.prakt. mr. A.L.J. Westerhuis Gouda B.V. is een notaris kantoor uit Gouda. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 29050749.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Not.prakt. mr. A.L.J. Westerhuis Gouda B.V.
Branche
Notaris
KVK
29050749
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-02-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen