Is Not.prakt. mr. A.L.J. Westerhuis Gouda B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Not.prakt. mr. A.L.J. Westerhuis Gouda B.V. uit Gouda. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Not.prakt. mr. A.L.J. Westerhuis Gouda B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Gouda. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 29050749.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Not.prakt. mr. A.L.J. Westerhuis Gouda B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.