error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Not.prakt. mr. A.L.J. Westerhuis Gouda B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Not.prakt. mr. A.L.J. Westerhuis Gouda B.V. uit Gouda. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Not.prakt. mr. A.L.J. Westerhuis Gouda B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Not.prakt. mr. A.L.J. Westerhuis Gouda B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Gouda. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 29050749.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Not.prakt. mr. A.L.J. Westerhuis Gouda B.V.
Branche
Notaris
KVK
29050749
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-02-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen