error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notpra B.V. het passende notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Notpra B.V. uit Maarssen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notpra B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notpra B.V. is een notaris kantoor uit Maarssen. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69113483.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notpra B.V.
  • Emmaweg 2, 3603AM, Maarssen
  • 0346 290760
Branche
Notaris
KVK
69113483
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-06-2017
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen