Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notorius B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Notorius B.V. uit Arnhem. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notorius B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notorius B.V.

Notorius B.V. is een notaris uit Arnhem. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09128669.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte