error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notorious Delfstof B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alle informatie van Notorious Delfstof B.V. uit Nijmegen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notorious Delfstof B.V. is een notaris gevestigd in Nijmegen. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 10143234.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notorious Delfstof B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notorious Delfstof B.V.
  • Weezenhof 2620, 6536JA, Nijmegen
  • w.e.van.delft@chello.nl
Branche
Notaris
KVK
10143234
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen