Is Notorious Delfstof B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Notorious Delfstof B.V. uit Nijmegen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notorious Delfstof B.V. is een notaris kantoor uit Nijmegen. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 10143234.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notorious Delfstof B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.