Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notim B.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notim B.V. uit Terneuzen.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notim B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notim B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Terneuzen. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 22047998.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis