error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notim B.V. een goede partner. Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Hier vind je een overzicht van Notim B.V. uit Terneuzen. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notim B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notim B.V. is een notaris gevestigd in Terneuzen. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 22047998.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notim B.V.
Branche
Notaris
KVK
22047998
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2001
Medewerkers
29

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen