error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notim B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notim B.V. uit Terneuzen.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notim B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notim B.V. is een notaris uit Terneuzen. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 22047998.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privƩsfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Notim B.V.
Branche
Notaris
KVK
22047998
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2001
Medewerkers
29

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen