error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Noteering Praktijk B.V. een goede partner. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Noteering Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Noteering Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Noteering Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27294371.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Noteering Praktijk B.V.
  • Ypersestraat 4A, 2587AW, 's-Gravenhage
Branche
Notaris
KVK
27294371
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-12-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen