error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notar.prakt. mr. J.M. van Opstal Holding B.V. de juiste notaris voor jou? Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je alles van Notar.prakt. mr. J.M. van Opstal Holding B.V. uit Breda. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notar.prakt. mr. J.M. van Opstal Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notar.prakt. mr. J.M. van Opstal Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Breda. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20079425.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Notar.prakt. mr. J.M. van Opstal Holding B.V.
  • Bavelselaan 4, 4835GM, Breda
  • johnvanopstal@gmail.com
Branche
Notaris
KVK
20079425
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-12-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen