Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notar.prakt. mr. J.M. van Opstal Holding B.V. een juiste keuze.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je een overzicht van Notar.prakt. mr. J.M. van Opstal Holding B.V. uit Breda. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notar.prakt. mr. J.M. van Opstal Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notar.prakt. mr. J.M. van Opstal Holding B.V. is een notaris uit Breda. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20079425.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.