Is Notar.prakt. Jhr Mr Th.W.R.M. Serraris B.V. de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notar.prakt. Jhr Mr Th.W.R.M. Serraris B.V. uit Wijk bij Duurstede.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notar.prakt. Jhr Mr Th.W.R.M. Serraris B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notar.prakt. Jhr Mr Th.W.R.M. Serraris B.V. is een notaris gevestigd in Wijk bij Duurstede. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30213401.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis