Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notar.prakt. Jhr Mr Th.W.R.M. Serraris B.V. een juiste keuze.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat een overzicht van Notar.prakt. Jhr Mr Th.W.R.M. Serraris B.V. uit Wijk bij Duurstede. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notar.prakt. Jhr Mr Th.W.R.M. Serraris B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Notar.prakt. Jhr Mr Th.W.R.M. Serraris B.V.

Notar.prakt. Jhr Mr Th.W.R.M. Serraris B.V. is een notaris gevestigd in Wijk bij Duurstede. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30213401.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.