Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notar.kant. Jhr. Mr. O.W.D.C. von Hertzberg een juiste partner.

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notar.kant. Jhr. Mr. O.W.D.C. von Hertzberg uit Oude Wetering.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notar.kant. Jhr. Mr. O.W.D.C. von Hertzberg of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Notar.kant. Jhr. Mr. O.W.D.C. von Hertzberg is een notaris uit Oude Wetering. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27330160.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.