error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notariswerk Rispens B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariswerk Rispens B.V. uit Gorredijk.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Notariswerk Rispens B.V.

Notariswerk Rispens B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Gorredijk. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52862712.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariswerk Rispens B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notariswerk Rispens B.V.
  • Hegedyk 15, 8401BH Gorredijk
Branche
Notaris
KVK
52862712
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2011
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen