error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notarissenland B.V. een juiste partner.

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Notarissenland B.V. uit Deurningen.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarissenland B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notarissenland B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Deurningen. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 64205517.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notarissenland B.V.
  • Hoofdstraat 52, 7561AC Deurningen
Branche
Notaris
KVK
64205517
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-09-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen