error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarissenland B.V. de ideale notaris voor jou? Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina staat een overzicht van Notarissenland B.V. uit Deurningen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Notarissenland B.V.

Notarissenland B.V. is een notaris gevestigd in Deurningen. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 64205517.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarissenland B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notarissenland B.V.
  • Hoofdstraat 52, 7561AC, Deurningen
Branche
Notaris
KVK
64205517
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-09-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen