Is Notarissenland B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Notarissenland B.V. uit Deurningen. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarissenland B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Notarissenland B.V. is een notaris gevestigd in Deurningen. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64205517.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.