error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarissencombinatie Den Helder het juiste notariskantoor voor jou? Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier staat een overzicht van Notarissencombinatie Den Helder uit Den Helder. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarissencombinatie Den Helder of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notarissencombinatie Den Helder is een notaris kantoor uit Den Helder. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 37147609.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Notarissencombinatie Den Helder
Branche
Notaris
KVK
37147609
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-1988
Medewerkers
21

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen