error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notarissencombinatie Den Helder een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Notarissencombinatie Den Helder uit Den Helder. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarissencombinatie Den Helder of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Notarissencombinatie Den Helder is een notaris kantoor gevestigd in Den Helder. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37147609.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notarissencombinatie Den Helder
Branche
Notaris
KVK
37147609
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-1988
Medewerkers
21

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen