error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Willemsen B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notarispraktijk Willemsen B.V. uit Heerhugowaard.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Notarispraktijk Willemsen B.V.

Notarispraktijk Willemsen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Heerhugowaard. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37075723.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Willemsen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notarispraktijk Willemsen B.V.
  • Lommerhof 17, 1814GA Heerhugowaard
  • 072-5710001
Branche
Notaris
KVK
37075723
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-08-1984
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen