error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Wil Brantjes B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notarispraktijk Wil Brantjes B.V. uit Utrecht.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Notarispraktijk Wil Brantjes B.V.

Notarispraktijk Wil Brantjes B.V. is een notaris kantoor uit Utrecht. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30215853.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Wil Brantjes B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Notarispraktijk Wil Brantjes B.V.
  • Bemuurde Weerd O.Z. 19, 3514AN Utrecht
  • 030-2719227
Branche
Notaris
KVK
30215853
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen