Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk Wil Brantjes B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Notarispraktijk Wil Brantjes B.V. uit Utrecht. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Wil Brantjes B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Utrecht. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30215853.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Wil Brantjes B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.