error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notarispraktijk Wil Brantjes B.V. een goede partner. Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notarispraktijk Wil Brantjes B.V. uit Utrecht.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Wil Brantjes B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notarispraktijk Wil Brantjes B.V. is een notaris kantoor uit Utrecht. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30215853.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Notarispraktijk Wil Brantjes B.V.
  • Bemuurde Weerd O.Z. 19, 3514AN, Utrecht
  • 030-2719227
Branche
Notaris
KVK
30215853
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen