error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Van Mierlo B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notarispraktijk Van Mierlo B.V. uit Waalwijk.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Notarispraktijk Van Mierlo B.V.

Notarispraktijk Van Mierlo B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Waalwijk. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 18061502.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Van Mierlo B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notarispraktijk Van Mierlo B.V.
  • Burgemeester Moonenlaan 11, 5141EJ Waalwijk
  • 0416-332612
Branche
Notaris
KVK
18061502
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-11-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen