Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk Van Meerwijk B.V. een goede partner.

Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notarispraktijk Van Meerwijk B.V. uit Made.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notarispraktijk Van Meerwijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Made. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 18088069.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Van Meerwijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.