Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notarispraktijk van Lintel B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Notarispraktijk van Lintel B.V. uit Waalwijk. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notarispraktijk van Lintel B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Waalwijk. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 18061838.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk van Lintel B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.