Is Notarispraktijk Van Duin B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notarispraktijk Van Duin B.V. uit Castricum.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Van Duin B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Notarispraktijk Van Duin B.V.

Notarispraktijk Van Duin B.V. is een notaris gevestigd in Castricum. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 37103317.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract