Is Notarispraktijk 't Winkeltje B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Notarispraktijk 't Winkeltje B.V. uit Nijmegen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notarispraktijk 't Winkeltje B.V. is een notaris kantoor uit Nijmegen. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09161292.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk 't Winkeltje B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.