error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk 't Winkeltje B.V. de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Notarispraktijk 't Winkeltje B.V. uit Nijmegen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk 't Winkeltje B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Notarispraktijk 't Winkeltje B.V.

Notarispraktijk 't Winkeltje B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Nijmegen. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09161292.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk 't Winkeltje B.V.
  • Berg en Dalseweg 9, 6521JA Nijmegen
  • 024-3228277
  • c.gips@tenbergenotar.nl
Branche
Notaris
KVK
09161292
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen