Is Notarispraktijk Slochteren B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notarispraktijk Slochteren B.V. uit Slochteren.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Slochteren B.V. is een notaris gevestigd in Slochteren. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 57475407.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Slochteren B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.