Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notarispraktijk Slochteren B.V. een goede keuze.

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notarispraktijk Slochteren B.V. uit Slochteren.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Slochteren B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Slochteren B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Slochteren. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 57475407.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen