Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk Salman B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Notarispraktijk Salman B.V. uit Obdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Salman B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notarispraktijk Salman B.V. is een notaris kantoor uit Obdam. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 37098670.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling