error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk 's-Gravenzande B.V. het passende notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Notarispraktijk 's-Gravenzande B.V. uit 's-Gravenzande.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk 's-Gravenzande B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notarispraktijk 's-Gravenzande B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenzande. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27240872.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk 's-Gravenzande B.V.
  • Oudelandstraat 50, 2691CG, 's-Gravenzande
  • 0174 - 415641
Branche
Notaris
KVK
27240872
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-05-1994
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen