Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk 's-Gravenzande B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notarispraktijk 's-Gravenzande B.V. uit 's-Gravenzande.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk 's-Gravenzande B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk 's-Gravenzande B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenzande. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27240872.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte