error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk 's-Gravenzande B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Notarispraktijk 's-Gravenzande B.V. uit 's-Gravenzande. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk 's-Gravenzande B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk 's-Gravenzande B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenzande. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27240872.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk 's-Gravenzande B.V.
  • Oudelandstraat 50, 2691CG 's-Gravenzande
  • 0174 - 415641
Branche
Notaris
KVK
27240872
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-05-1994
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen