error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk Rijnwoude B.V. een goede keuze. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notarispraktijk Rijnwoude B.V. uit Hazerswoude-Rijndijk.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Notarispraktijk Rijnwoude B.V.

Notarispraktijk Rijnwoude B.V. is een notaris kantoor uit Hazerswoude-Rijndijk. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 28078164.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Rijnwoude B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notarispraktijk Rijnwoude B.V.
Branche
Notaris
KVK
28078164
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-11-1894
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen