error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Rijnwoude B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notarispraktijk Rijnwoude B.V. uit Hazerswoude-Rijndijk.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Rijnwoude B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Notarispraktijk Rijnwoude B.V.

Notarispraktijk Rijnwoude B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Hazerswoude-Rijndijk. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 28078164.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Notarispraktijk Rijnwoude B.V.
Branche
Notaris
KVK
28078164
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-11-1894
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen