error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Rijn en Gouwe BV het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van Notarispraktijk Rijn en Gouwe BV uit Hazerswoude-Rijndijk. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notarispraktijk Rijn en Gouwe BV is een notaris uit Hazerswoude-Rijndijk. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28108962.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Rijn en Gouwe BV of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Notarispraktijk Rijn en Gouwe BV
Branche
Notaris
KVK
28108962
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-01-2006
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen