error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Rijn en Gouwe BV de juiste notaris voor jou? Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Notarispraktijk Rijn en Gouwe BV uit Hazerswoude-Rijndijk.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notarispraktijk Rijn en Gouwe BV is een notaris gevestigd in Hazerswoude-Rijndijk. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 28108962.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Rijn en Gouwe BV of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notarispraktijk Rijn en Gouwe BV
Branche
Notaris
KVK
28108962
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-01-2006
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen