Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notarispraktijk R.H. Meppelink B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alles van Notarispraktijk R.H. Meppelink B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk R.H. Meppelink B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk R.H. Meppelink B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34127011.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.