Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk R.H. Meppelink B.V. een juiste partner.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notarispraktijk R.H. Meppelink B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notarispraktijk R.H. Meppelink B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34127011.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk R.H. Meppelink B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.