error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is notarispraktijk Nieuwkoop Beheer B.V. het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat alle informatie van notarispraktijk Nieuwkoop Beheer B.V. uit Nieuwkoop. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? notarispraktijk Nieuwkoop Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

notarispraktijk Nieuwkoop Beheer B.V. is een notaris uit Nieuwkoop. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 52381943.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

notarispraktijk Nieuwkoop Beheer B.V.
  • Beerstratenlaan 37, 2421GN, Nieuwkoop
  • 0172 574900
Branche
Notaris
KVK
52381943
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-03-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen