error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is notarispraktijk Nieuwkoop Beheer B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over notarispraktijk Nieuwkoop Beheer B.V. uit Nieuwkoop.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over notarispraktijk Nieuwkoop Beheer B.V.

notarispraktijk Nieuwkoop Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Nieuwkoop. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 52381943.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? notarispraktijk Nieuwkoop Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

notarispraktijk Nieuwkoop Beheer B.V.
  • Beerstratenlaan 37, 2421GN Nieuwkoop
  • 0172 574900
Branche
Notaris
KVK
52381943
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-03-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen