error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr.S.J.G. de Kort B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Notarispraktijk Mr.S.J.G. de Kort B.V. uit Dussen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr.S.J.G. de Kort B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Mr.S.J.G. de Kort B.V. is een notaris kantoor uit Dussen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 18082773.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Mr.S.J.G. de Kort B.V.
Branche
Notaris
KVK
18082773
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen