error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notarispraktijk Mr.S.J.G. de Kort B.V. een juiste keuze. Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notarispraktijk Mr.S.J.G. de Kort B.V. uit Dussen.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Mr.S.J.G. de Kort B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Dussen. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 18082773.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr.S.J.G. de Kort B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notarispraktijk Mr.S.J.G. de Kort B.V.
Branche
Notaris
KVK
18082773
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen