error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr. W.K. Vonk B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Notarispraktijk Mr. W.K. Vonk B.V. uit Schoonhoven.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr. W.K. Vonk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Mr. W.K. Vonk B.V. is een notaris gevestigd in Schoonhoven. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24371502.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Notarispraktijk Mr. W.K. Vonk B.V.
  • Jacoba van Beierenstraat 4, 2871SV Schoonhoven
  • 0182-383433
Branche
Notaris
KVK
24371502
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-12-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen