error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr. W.K. Vonk B.V. het passende notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Notarispraktijk Mr. W.K. Vonk B.V. uit Schoonhoven. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Notarispraktijk Mr. W.K. Vonk B.V.

Notarispraktijk Mr. W.K. Vonk B.V. is een notaris gevestigd in Schoonhoven. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24371502.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr. W.K. Vonk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notarispraktijk Mr. W.K. Vonk B.V.
  • Jacoba van Beierenstraat 4, 2871SV, Schoonhoven
  • 0182-383433
Branche
Notaris
KVK
24371502
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-12-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen