Is Notarispraktijk Mr. W.A. Groen B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notarispraktijk Mr. W.A. Groen B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Mr. W.A. Groen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34184123.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr. W.A. Groen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.