error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr. W.A. Groen B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notarispraktijk Mr. W.A. Groen B.V. uit Amsterdam.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk Mr. W.A. Groen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Notarispraktijk Mr. W.A. Groen B.V.

Notarispraktijk Mr. W.A. Groen B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34184123.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk Mr. W.A. Groen B.V.
  • Oranje Nassaulaan 37I, 1075AK, Amsterdam
  • 020-5785785
Branche
Notaris
KVK
34184123
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen