Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk Mr W. Beugelink Kollum B.V. een goede partner.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je alles van Notarispraktijk Mr W. Beugelink Kollum B.V. uit Kollum. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk Mr W. Beugelink Kollum B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Notarispraktijk Mr W. Beugelink Kollum B.V.

Notarispraktijk Mr W. Beugelink Kollum B.V. is een notaris kantoor uit Kollum. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1100180.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.