error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk Mr. T.L.M. de Bie B.V. een goede keuze.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notarispraktijk Mr. T.L.M. de Bie B.V. uit Schaijk.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Notarispraktijk Mr. T.L.M. de Bie B.V.

Notarispraktijk Mr. T.L.M. de Bie B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Schaijk. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17145803.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr. T.L.M. de Bie B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notarispraktijk Mr. T.L.M. de Bie B.V.
  • De Donk 21, 5374HA Schaijk
  • 0486-462614
Branche
Notaris
KVK
17145803
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-05-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen