error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr. T.L.M. de Bie B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Notarispraktijk Mr. T.L.M. de Bie B.V. uit Schaijk. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Mr. T.L.M. de Bie B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Mr. T.L.M. de Bie B.V. is een notaris kantoor uit Schaijk. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17145803.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Mr. T.L.M. de Bie B.V.
  • De Donk 21, 5374HA, Schaijk
  • 0486-462614
Branche
Notaris
KVK
17145803
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-05-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen