error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk mr. Th.M.A. Noordman B.V. een juiste partner. Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notarispraktijk mr. Th.M.A. Noordman B.V. uit Voorst.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. Th.M.A. Noordman B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk mr. Th.M.A. Noordman B.V. is een notaris gevestigd in Voorst. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08071421.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk mr. Th.M.A. Noordman B.V.
  • Schoolstraat 2A, 7383CD, Voorst
  • 0571-274668
Branche
Notaris
KVK
8071421
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-10-1996
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen