error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notarispraktijk mr. Th.M.A. Noordman B.V. een goede partner.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Notarispraktijk mr. Th.M.A. Noordman B.V. uit Voorst. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk mr. Th.M.A. Noordman B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk mr. Th.M.A. Noordman B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Voorst. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8071421.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Notarispraktijk mr. Th.M.A. Noordman B.V.
  • Schoolstraat 2A, 7383CD Voorst
  • 0571-274668
Branche
Notaris
KVK
8071421
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-10-1996
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen