Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notarispraktijk Mr. Th. Koelma B.V. een juiste partner.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je een overzicht van Notarispraktijk Mr. Th. Koelma B.V. uit Franeker. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr. Th. Koelma B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Mr. Th. Koelma B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Franeker. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56018517.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.