error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Mr. Th. Koelma B.V. de ideale notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier staat alles van Notarispraktijk Mr. Th. Koelma B.V. uit Franeker. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr. Th. Koelma B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Notarispraktijk Mr. Th. Koelma B.V. is een notaris uit Franeker. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56018517.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Mr. Th. Koelma B.V.
  • A Maria v Schurmansngl 51-53, 8801JR, Franeker
  • 0517-394541
Branche
Notaris
KVK
56018517
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-09-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen