Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk mr. T. van Dijk B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Notarispraktijk mr. T. van Dijk B.V. uit Dronten.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Notarispraktijk mr. T. van Dijk B.V.

Notarispraktijk mr. T. van Dijk B.V. is een notaris kantoor uit Dronten. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 39065031.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. T. van Dijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.