error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk mr s. Boschma de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Notarispraktijk mr s. Boschma uit Heerenveen.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr s. Boschma of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk mr s. Boschma is een notaris kantoor gevestigd in Heerenveen. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1061156.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk mr s. Boschma
  • de Warring 13, 8447EB Heerenveen
  • 0513-640094
Branche
Notaris
KVK
1061156
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-1972
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen