error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk Mr P.Th.F.Deloo B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Notarispraktijk Mr P.Th.F.Deloo B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Mr P.Th.F.Deloo B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27320588.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr P.Th.F.Deloo B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notarispraktijk Mr P.Th.F.Deloo B.V.
  • Johan de Wittlaan 15, 2517JR, 's-Gravenhage
  • 070-3184200
Branche
Notaris
KVK
27320588
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-06-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen