error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk Mr P.Th.F.Deloo B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Notarispraktijk Mr P.Th.F.Deloo B.V. uit 's-Gravenhage.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Mr P.Th.F.Deloo B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notarispraktijk Mr P.Th.F.Deloo B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27320588.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Notarispraktijk Mr P.Th.F.Deloo B.V.
  • Johan de Wittlaan 15, 2517JR 's-Gravenhage
  • 070-3184200
Branche
Notaris
KVK
27320588
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-06-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen