Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk mr. P.I.J.M. de Lepper B.V. een juiste partner.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je een overzicht van Notarispraktijk mr. P.I.J.M. de Lepper B.V. uit Bergen op Zoom. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. P.I.J.M. de Lepper B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk mr. P.I.J.M. de Lepper B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bergen op Zoom. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20081407.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.