Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk mr. P.H.M. van der Waaij B.V. een goede keuze.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notarispraktijk mr. P.H.M. van der Waaij B.V. uit Tiel.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. P.H.M. van der Waaij B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notarispraktijk mr. P.H.M. van der Waaij B.V. is een notaris kantoor uit Tiel. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 11065571.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis