Is Notarispraktijk mr. P.H.M. van der Waaij B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je alle informatie van Notarispraktijk mr. P.H.M. van der Waaij B.V. uit Tiel. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. P.H.M. van der Waaij B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk mr. P.H.M. van der Waaij B.V. is een notaris gevestigd in Tiel. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 11065571.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.