error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk mr. P.H.M. van der Waaij B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notarispraktijk mr. P.H.M. van der Waaij B.V. uit Tiel.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk mr. P.H.M. van der Waaij B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk mr. P.H.M. van der Waaij B.V. is een notaris kantoor uit Tiel. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 11065571.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk mr. P.H.M. van der Waaij B.V.
  • Händelstraat 55, 4003LA, Tiel
  • 0344-624761
Branche
Notaris
KVK
11065571
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen